Gratinert ris av rismasse

Gratinert ris av rismasse

Lag en velsmakende, gratinert risrett laget med restmassen fra din hjemmelagde plantebaserte rismelk laget med Mylky.

Ingredienser

  • For béchamel:
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss hvetemel
  • 125 ml usøtet plantemelk
  • 2 ss næringsgjær
  • ½ ts malt muskatnøtt
  • ½ ts røkt paprika
  • Salt og sort pepper, etter smak
  • For gratinert ris:
  • 200 g kokt ris
  • 60 g spinatblader
  • 1 liten løk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • v55 g vegansk ost, strimlet (mozzarella- eller cheddar-typerl) + 30 g ekstra til topping
  • 40 g brødsmuler
  • 200 g rismasse (fra Mylky-maskin)
  • Frisk persille eller gressløk, hakket, til pynt

Instruksjoner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Oppdag Mylky

    Den enkleste måten å lage plantemelk på

    Nyt fersk, hjemmelaget plantemelk på få minutter. Spar penger og reduser avfall.

    Shop Mylky nå

    Näringsvärde (per 100 g)

    Næringsstoff Mengde Enhet
    Energi 132 kcal
    Protein 3.4 g
    Karbohydrater 15.3 g
    – hvorav sukkerarter 1.2 g
    Fett 5.8 g
    – hvorav mettet fett 0.9 g
    Fiber 1.2 g
    Salt 0.45 g
    Verdens beste plantemelk. Laget av deg.

    Verdens beste plantemelk. Laget av deg.

    🌱 Sunt: Helt naturlig – ingen konserveringsmidler, tilsetningsstoffer eller sukker.
    💨 Rask: Melken er klar på 60 sekunder, ingen siling nødvendig.
    💰 Rimelig: Opptil 10 ganger billigere per liter enn melk fra butikken.
    ♾️ Allsidig: Velg ingrediensene dine for å lage hundrevis av oppskrifter som pannekaker, chai latte, limonade, müsli og mer.
    ♻️ Bærekraftig: Hver batch sparer miljøet fra en bortkastet melkekartong.
    Prøv Mylky