1. Kombiner mandelmassen, peanøttsmør, agavesirup, mandelmel og johannesbrød- eller kakaopulver i en stor bolle. Bland godt til alt er helt kombinert.
2. Rull blandingen til små kuler med hendene. Trykk forsiktig et godteriøye inn i midten av hver kule. Sett trøflene i kjøleskapet mens du smelter sjokoladen.
3. Smelt den veganske sjokoladen i en varmefast bolle over en kjele med kokende vann (dobbel kjele) til den er jevn.
4. Ta de avkjølte trøflene ut av kjøleskapet. Dypp hver trøffel i den smeltede sjokoladen, dekker omtrent ¾ av ballen, og la øyet være synlig på toppen. Legg trøflene på en tallerken med bakepapir.
5. La sjokoladen stivne ved å la trøflene stå i romtemperatur eller sette dem tilbake i kjøleskapet til de har stivnet helt.
6. De skumle mandeltrøflene dine er klare! Perfekt for Halloween-samlinger.