1. Forvarm ovnen til 175°C og bre et bakepapir utover et stekebrett.
2. I en bolle blander du rester av havremasse, havregryn, mandelmel, natron, salt og kanel.
3. Tilsett lønnesirup, kokosolje og vaniljeekstrakt. Rør til det er godt blandet.
4. Brett inn rosinene og nøttene, forsiktig, og sørg for jevn fordeling.
5. Del opp deigen i 10 like store deler, flat de litt ut og legg på bakepapiret.
6. Stek i 12-15 minutter, til de er litt gyldenbrune og stivnet.
7. La de avkjøles i noen minutter før du overfører til en rist.
Nullavfallstips: Oppbevar kakerester i en lufttett beholder i opptil 5 dager, eller frys til senere! Du kan også smuldre kjeksene og bruke dem på toppen av kokosnøttyoghurt, på fruktsalatene dine, eller bruke dem til å lage en veldig høstlig eplekake!