Hasselnøttpålegg

Hasselnøttpålegg

Gjør rester til ren magi. Lag dette kremete hasselnøttpålegget av hasselmasse – bærekraftig og deilig!

Ingredienser

  • 150 g hasselnøttmasse (godt drenert)
  • 3 ss (20 g) kakaopulver
  • 3-4 ss (60 ml) lønnesirup (eller agavesirup)
  • 2 ss (30 ml) avokadoolje
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • En klype salt
  • 2-4 ss (30-60 ml) havremelk (eller annen plantemelk), etter behov for kremethet

Instruksjoner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Oppdag Mylky

    Den enkleste måten å lage plantemelk på

    Nyt fersk, hjemmelaget plantemelk på få minutter. Spar penger og reduser avfall.

    Shop Mylky nå

    Näringsvärde (per 100g)

    Næringsstoff Mengde Enhet
    Energi 231 kcal
    Protein 3.7 g
    Karbohydrater 26.1 g
    – hvorav sukkerarter 16.4 g
    Fett 13.2 g
    Fiber 4.7 g
    Salt 0 g
    Verdens beste plantemelk. Laget av deg.

    Verdens beste plantemelk. Laget av deg.

    🌱 Sunt: Helt naturlig – ingen konserveringsmidler, tilsetningsstoffer eller sukker.
    💨 Rask: Melken er klar på 60 sekunder, ingen siling nødvendig.
    💰 Rimelig: Opptil 10 ganger billigere per liter enn melk fra butikken.
    ♾️ Allsidig: Velg ingrediensene dine for å lage hundrevis av oppskrifter som pannekaker, chai latte, limonade, müsli og mer.
    ♻️ Bærekraftig: Hver batch sparer miljøet fra en bortkastet melkekartong.
    Prøv Mylky