Cashew-kokoskjøleskapsgrøt

Cashew-kokoskjøleskapsgrøt

Lag kremete kjøleskapsgrøt med cashew- og kokosnøtt av restene fra din hjemmelagde melk laget med Mylky.

Ingredienser

  • 70 g havreflak (½ kopp)
  • 130 g cashew-kokosmelk (1 kopp)
  • Restmasse fra cashew-kokosmelken
  • 1 ss vegansk yoghurt
  • 1 ss chiafrø
  • Toppinger:
  • Banan
  • Peanøttsmør

Instruksjoner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Oppdag Mylky

    Den enkleste måten å lage plantemelk på

    Nyt fersk, hjemmelaget plantemelk på få minutter. Spar penger og reduser avfall.

    Shop Mylky nå
    Verdens beste plantemelk. Laget av deg.

    Verdens beste plantemelk. Laget av deg.

    🌱 Sunt: Helt naturlig – ingen konserveringsmidler, tilsetningsstoffer eller sukker.
    💨 Rask: Melken er klar på 60 sekunder, ingen siling nødvendig.
    💰 Rimelig: Opptil 10 ganger billigere per liter enn melk fra butikken.
    ♾️ Allsidig: Velg ingrediensene dine for å lage hundrevis av oppskrifter som pannekaker, chai latte, limonade, müsli og mer.
    ♻️ Bærekraftig: Hver batch sparer miljøet fra en bortkastet melkekartong.
    Prøv Mylky