Bringebærcrumble av havremasse og vaniljesaus

Bringebærcrumble av havremasse og vaniljesaus

Havremasse, men laget til dessert. Gjør restene fra hjemmelaget havremelk til en søt, smuldret godbit.

Ingredienser

  • Til fruktbunnen:
  • 340 g ferske eller frosne bringebær
  • 170 g ferske eller frosne jordbær
  • 2 ss (25 g) kokosnøttsukker eller brunt sukker
  • 1 ss (8 g) maisstivelse
  • 1 ts (5 ml) sitronsaft
  • Til crumble-toppingen:
  • 200 g havremasse
  • 80 g havregryn
  • 60 g mandelmel (eller havremel)
  • 100 g kokosnøttsukker eller brunt sukker
  • ½ ts kanel
  • Klype salt
  • 60 ml kokosnøttolje eller vegansk smør, smeltet
  • Til vegansk vaniljesaus:
  • 3 ss (25 g) maisstivelse
  • 500 ml havremelk
  • 3 ss (35 g) rørsukker eller lønnesirup
  • ½ ts vaniljeekstrakt

Instruksjoner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Oppdag Mylky

    Den enkleste måten å lage plantemelk på

    Nyt fersk, hjemmelaget plantemelk på få minutter. Spar penger og reduser avfall.

    Shop Mylky nå

    Näringsvärde (per 100g)

    Næringsstoff Mengde Enhet
    Energi 153 kcal
    Protein 2.5 g
    Karbohydrater 22.9 g
    – hvorav sukkerarter 12.8 g
    Fett 6.3 g
    Fiber 3.9 g
    Salt 0 g
    Verdens beste plantemelk. Laget av deg.

    Verdens beste plantemelk. Laget av deg.

    🌱 Sunt: Helt naturlig – ingen konserveringsmidler, tilsetningsstoffer eller sukker.
    💨 Rask: Melken er klar på 60 sekunder, ingen siling nødvendig.
    💰 Rimelig: Opptil 10 ganger billigere per liter enn melk fra butikken.
    ♾️ Allsidig: Velg ingrediensene dine for å lage hundrevis av oppskrifter som pannekaker, chai latte, limonade, müsli og mer.
    ♻️ Bærekraftig: Hver batch sparer miljøet fra en bortkastet melkekartong.
    Prøv Mylky