Bakt Biscoff-havregrøt

Bakt Biscoff-havregrøt

Lag deilig, søt og kremet bakt Biscoff-havregrøt med din cashewrestmasse.

Ingredienser

  • 40 g havre
  • Restmasse fra 1 batch hjemmelaget cashewmelk (usilet)
  • 60 g moden banan (en halv banan)
  • ½ ts bakepulver
  • 1 ts malte linfrø eller chiafrø
  • 2 Lotus Biscoff-kaker (1 smuldret, 1 hel)
  • 30 g agavesirup
  • 5 ml vaniljeekstrakt eller 1 ts vaniljepulver

Instruksjoner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Oppdag Mylky

    Den enkleste måten å lage plantemelk på

    Nyt fersk, hjemmelaget plantemelk på få minutter. Spar penger og reduser avfall.

    Shop Mylky nå

    Näringsvärde (per 100 g)

    Næringsstoff Mengde Enhet
    Energi 205 kcal
    Protein 4.38 g
    Karbohydrater 33.50 g
    – hvorav sukkerarter 15.14 g
    Fett 5.73 g
    – hvorav mettet fett 1.30 g
    Fiber 4.17 g
    Salt 0.051 g
    Verdens beste plantemelk. Laget av deg.

    Verdens beste plantemelk. Laget av deg.

    🌱 Sunt: Helt naturlig – ingen konserveringsmidler, tilsetningsstoffer eller sukker.
    💨 Rask: Melken er klar på 60 sekunder, ingen siling nødvendig.
    💰 Rimelig: Opptil 10 ganger billigere per liter enn melk fra butikken.
    ♾️ Allsidig: Velg ingrediensene dine for å lage hundrevis av oppskrifter som pannekaker, chai latte, limonade, müsli og mer.
    ♻️ Bærekraftig: Hver batch sparer miljøet fra en bortkastet melkekartong.
    Prøv Mylky